Umut Bulut Esma Uzun : Trabzonsporlu Futbolcu Umut Bulut Bosandi A Haber En Son Haberler / Esma bulut'un savcılığa verdiği dilekçedeki iddialara göre umut bulut evin salonunda tartıştığı eski eşinin boğazını sıktı, saçından sürükledi.

Umut Bulut Esma Uzun : Trabzonsporlu Futbolcu Umut Bulut Bosandi A Haber En Son Haberler / Esma bulut'un savcılığa verdiği dilekçedeki iddialara göre umut bulut evin salonunda tartıştığı eski eşinin boğazını sıktı, saçından sürükledi.. Duruşma sonrası gazetecilerin sorularını yanıtlayan esma bulut, uzun bir sürecin ardından davanın sonuçlandığını belirterek, ''uzun bir süreç. Mayıs ayında 'aile birliğinin temelinden sarsılması ve şiddetli geçimsizlik' nedeniyle çiftin boşanmasına karar verildi. Her şey mahkemede ortaya çıkacak'' diye konuştu. Trabzonsporlu umut bulut, eşinin, kendisini dövdüğü yönündeki şikayetine ilişkin, ''şikayette öne sürülen iddialar yalan. Esma bulut, umut bulut'un kendisini dövdüğü gerekçesiyle.

Galatasaray'ın yıldız futbolcusu umut bulut'un, eşi esma bulut'tan boşanma kararını yargıtay 2'nci hukuk dairesi de onadı. 2008'de ankara'da esma uzun ile evlenen milli futbolcu umut bulut geçtiğimiz mayıs ayında trabzon aile mahkemesi'nde eşinden boşandı. Öte yandan bulut çifti 28 nisan 2008 tarihinde ankara'da hayatlarını birleştirmişlerdi. Mahkeme geçen yılın mayıs ayında 'aile birliğinin temelinden sarsılması ve şiddetli geçimsizlik' nedeniyle çiftin boşanmasına karar verdi. Mahkeme, umut bulut'un ayrıldığı eşi esma bulut'a (uzun) 60 bin lira manevi, 80 bin lira da maddi olmak üzere 140 bin lira tazminat ve 3 bin 500 tl de aylık nafaka ödenmesini karara bağladı.

Umut Bulut Biyografi Info
Umut Bulut Biyografi Info from www.biyografi.info
Umut bulut un ayrildigi esi esma bulut a 60 bin lira manevi, 80 bin lira da maddi olmak uzere 140 bin lira tazminat ve 3 bin 500 tl de aylik. Duruşma sonrası gazetecilerin sorularını yanıtlayan esma bulut, uzun bir sürecin ardından davanın sonuçlandığını belirterek, ''uzun bir süreç. Ancak, çift arasında bir süre sonra 'şiddetli geçimsizlik' görüldü. Umut bulut, 15.03.1983 yılında kayseri ilimizde doğan bir sporcudur.ailesinin en küçük çocuğu olan futbolcunun kendisinden büyük 3 tane kardeşi vardır.annesinin ismi 2 defa evlenmiş olan futbolcu, ilk evliliğini esma uzun ile yapmış ve 2011 ise ayrılmıştır, ikinci evliliğini ise rusyalı anna ile yapmıştır. Umut bulut, esma uzun (bulut) ile 28 nisan 2008'de, ankara'daki bilkent otel'de düzenlenen törenle evlenmişti. Esma bulut'un savcılığa verdiği dilekçedeki iddialara göre umut bulut evin salonunda tartıştığı eski eşinin boğazını sıktı, saçından sürükledi. Öte yandan bulut çifti 28 nisan 2008 tarihinde ankara'da hayatlarını birleştirmişlerdi. Uzun'un, esma bulut'un babası olduğunu ve taraflı beyanda bulunduğunu savunan avukat cora, uzun'un ifadesinde eve girmediğini söylediği halde evde kızının umut bulut tarafından tartaklandığını anlatmasının çelişkili olduğunu, ayrıca bu konuda açılan soruşturmada akçaabat cumhuriyet.

Komşularının, umut bulut'un futbolcu olduğunu öğrenince polise haber vermekten vazgeçtiğini belirttiği öğrenilen esma bulut'un, can her şey mahkemede ortaya çıkacak diye konuştu.

Umut bulut ve esma bulut arasında yaklaşık 3 senedir süren boşanma davası bugün sonuçlandı. Çağrının ardından 7 ocak 2010'da akçaabat ilçesi yıldızlı beldesindeki evlerine dönen esma bulut ile umut bulut arasında tartışma çıkmıştı. Komşularının, umut bulut'un futbolcu olduğunu öğrenince polise haber vermekten vazgeçtiğini belirttiği öğrenilen esma bulut'un, can her şey mahkemede ortaya çıkacak diye konuştu. Yargıtay 2'nci hukuk dairesi, trabzon aile mahkemesi'nin kararını onadı. Galatasaray'ın yıldız futbolcusu umut bulut'un, eşi esma bulut'tan boşanma kararını yargıtay 2'nci hukuk dairesi de onadı. Mahkemede her şey ortaya çıkacaktır dedi. Umut bulut ve esma uzun 28 nisan 2008'de evlenmiş, 2009'un mart ayında da boşanma davası açmıştı. Trabzonspor'un golcü oyuncusu umut bulut, esma uzun ile evlendi. Umut bulut'un esma bulut'a 3 bin 500 lira aylık nafaka ödemesine hükmeden mahkeme, futbolcunun istediği maddi ve manevi tazminat taleplerini ise reddetti. Trabzonsporlu umut bulut, eşinin, kendisini dövdüğü yönündeki şikayetine ilişkin, ''şikayette öne sürülen iddialar yalan. Mahkeme, umut bulut'un ayrıldığı eşi esma bulut'a (uzun) 60 bin lira manevi, 80 bin lira da maddi olmak üzere 140 bin lira tazminat ve 3 bin 500 tl de aylık nafaka ödenmesini karara bağladı. Yargıtay 2'nci hukuk dairesi, trabzon aile mahkemesi'nin kararını onadı. Umut bulut, esma uzun (bulut) ile 28.

Her şey mahkemede ortaya çıkacak'' diye konuştu. Mahkeme, umut bulut'un ayrıldığı eşi esma bulut'a (uzun) 60 bin lira manevi, 80 bin lira da maddi olmak üzere 140 bin lira tazminat ve 3 bin 500 tl de aylık nafaka ödenmesini karara bağladı. Umut bulut eski eşi esma uzun'a 140 bin lira tazminat ödeyecek. Umut bulut, esma uzun (bulut) ile 28 nisan 2008'de, ankara'daki bilkent otel'de düzenlenen törenle evlenmişti. Yargıtay 2'nci hukuk dairesi, trabzon aile mahkemesi'nin kararını onadı.

Umut Bulut Vikipedi
Umut Bulut Vikipedi from upload.wikimedia.org
Umut bulut, esma uzun (bulut) ile 28 nisan 2008'de, ankara'daki bilkent otel'de düzenlenen törenle evlenmişti. Umut bulut boşanma davası açtı. 2008'de ankara'da esma uzun ile evlenen milli futbolcu umut bulut geçtiğimiz mayıs ayında trabzon aile mahkemesi'nde eşinden boşandı. Çift arasında bir süre sonra 'şiddetli geçimsizlik' şikayetleri başladı. Her şey mahkemede ortaya çıkacak'' diye konuştu. Ankara'da 28 nisan 2008 tarihinde umut bulut ile esma uzun evlendi. Yargıtay 2'nci hukuk dairesi, trabzon aile mahkemesi'nin kararını onadı. Umut bulut'un esma bulut'a 3 bin 500 lira aylık nafaka ödemesine hükmeden mahkeme, futbolcunun istediği maddi ve manevi tazminat taleplerini ise reddetti.

Golcü futbolcu, nişanlısı esma uzun ile çanakkale dabakoğlu tesisleri'nde düzenlenen düğün töreninde evlilik heyecanı yaşadı.

2008'de ankara'da esma uzun ile evlenen milli futbolcu umut bulut geçtiğimiz mayıs ayında trabzon aile mahkemesi'nde eşinden boşandı. Ankara bilkent otel'deki nikah törenine siyaset ve spor dünyasından birçok isim katılırken, bayındırlık ve i̇skan bakanı faruk özak, ankara emniyet müdürü ercüment yılmaz çiftin şahitliğini yaptı. Uzun'un, esma bulut'un babası olduğunu ve taraflı beyanda bulunduğunu savunan avukat cora, uzun'un ifadesinde eve girmediğini söylediği halde evde kızının umut bulut tarafından tartaklandığını anlatmasının çelişkili olduğunu, ayrıca bu konuda açılan soruşturmada akçaabat cumhuriyet. Duruşma sonrası gazetecilerin sorularını yanıtlayan esma bulut, uzun bir sürecin ardından davanın sonuçlandığını belirterek, ''uzun bir süreç. Trabzonsporlu futbolcu umut bulut'un eşi esma bulut, kocasının kendisini dövdüğü, boğazını sıktığı ve saçından tutarak sürüklediği iddiasıyla savcılığa suç geçen hafta yazmış olduğum uzun umut bulut yazısından sonra umut bulut beni ve taraftarları 3 gol ile selamladı. Galatasaray'ın yıldız futbolcusu umut bulut'un, eşi esma bulut'tan boşanma kararını yargıtay 2'nci hukuk dairesi de onadı. Trabzonsporlu umut bulut, eşinin, kendisini dövdüğü yönündeki şikayetine ilişkin, ''şikayette öne sürülen iddialar yalan. Öte yandan bulut çifti 28 nisan 2008 tarihinde ankara'da hayatlarını birleştirmişlerdi. Bayındırlık ve i̇skan bakanı faruk özak, ankara büyükşehir belediye başkanı melih gökçek, trabzonspor başkanı sadri şener ve trabzon, ankaragücü ile ankarasporlu futbolcular katıldı. Umut bulut eski eşi esma uzun'a 140 bin lira tazminat ödeyecek. Yargıtay 2'nci hukuk dairesi, trabzon aile mahkemesi'nin kararını onadı. Umut bulut, 15.03.1983 yılında kayseri ilimizde doğan bir sporcudur.ailesinin en küçük çocuğu olan futbolcunun kendisinden büyük 3 tane kardeşi vardır.annesinin ismi 2 defa evlenmiş olan futbolcu, ilk evliliğini esma uzun ile yapmış ve 2011 ise ayrılmıştır, ikinci evliliğini ise rusyalı anna ile yapmıştır. Umut bulut, esma uzun (bulut) ile 28 nisan 2008'de, ankara'daki bilkent otel'de düzenlenen törenle evlenmişti.

Mahkeme, umut bulut'un ayrıldığı eşi esma bulut'a (uzun) 60 bin lira manevi, 80 bin lira da maddi olmak üzere 140 bin lira tazminat ve 3 bin 500 tl de aylık nafaka ödenmesini karara bağladı. Trabzonsporlu futbolcu umut bulut, ankara bilkent otel'deki nikah töreninde esma uzun ile evlendi. Dava sonrası umut bulut, avukatı aracılığıyla esma bulut'a eve dön çağrısında bulunmuştu. Trabzonsporlu umut bulut, eşinin, kendisini dövdüğü yönündeki şikayetine ilişkin, ''şikayette öne sürülen iddialar yalan. Çift arasında bir süre sonra 'şiddetli geçimsizlik' şikayetleri başladı.

Umut Bulut Dayak Iddialarini Yalanladi Ntv
Umut Bulut Dayak Iddialarini Yalanladi Ntv from cdn1.ntv.com.tr
Mayıs ayında 'aile birliğinin temelinden sarsılması ve şiddetli geçimsizlik' nedeniyle çiftin boşanmasına karar verildi. Trabzonspor'un golcüsü umut bulut evliler kervanına katıldı. Trabzonsporlu futbolcu umut bulut, ankara bilkent otel'deki nikah töreninde esma uzun ile evlendi. Bayındırlık ve i̇skan bakanı faruk özak, ankara büyükşehir belediye başkanı melih gökçek, trabzonspor başkanı sadri şener ve trabzon, ankaragücü ile ankarasporlu futbolcular katıldı. Öte yandan bulut çifti 28 nisan 2008 tarihinde ankara'da hayatlarını birleştirmişlerdi. Dava sonrası umut bulut, avukatı aracılığıyla esma bulut'a eve dön çağrısında bulunmuştu. Umut bulut, esma uzun (bulut) ile 28 nisan 2008'de, ankara'daki bilkent otel'de düzenlenen törenle evlenmişti. Umut bulut, 15.03.1983 yılında kayseri ilimizde doğan bir sporcudur.ailesinin en küçük çocuğu olan futbolcunun kendisinden büyük 3 tane kardeşi vardır.annesinin ismi 2 defa evlenmiş olan futbolcu, ilk evliliğini esma uzun ile yapmış ve 2011 ise ayrılmıştır, ikinci evliliğini ise rusyalı anna ile yapmıştır.

Ankara bilkent otel'deki nikah törenine siyaset ve spor dünyasından birçok isim katılırken, bayındırlık ve i̇skan bakanı faruk özak, ankara emniyet müdürü ercüment yılmaz çiftin şahitliğini yaptı.

Trabzonsporlu futbolcu umut bulut'un eşi esma bulut, kocasının kendisini dövdüğü iddiasıyla savcılığı suç duyurusunda bulunmuştu.umut eşi̇ni̇ darp etti̇ i̇ddi̇asitrabzon tazminat alabilmek için yapıyorlar. Her şey mahkemede ortaya çıkacak'' diye konuştu. Ankara bilkent otel'deki nikah törenine siyaset ve spor dünyasından birçok isim katılırken, bayındırlık ve i̇skan bakanı faruk özak, ankara emniyet müdürü ercüment yılmaz çiftin şahitliğini yaptı. Mahkeme, umut bulut'un ayrıldığı eşi esma bulut'a (uzun) 60 bin lira manevi, 80 bin lira da maddi olmak üzere 140 bin lira tazminat ve 3 bin 500 tl de aylık nafaka ödenmesini karara bağladı. Mahkeme, umut bulut'un ayrıldığı eşi esma bulut'a (uzun) 60 bin lira manevi, 80 bin lira da maddi olmak üzere 140 bin lira tazminat ve 3 bin 500 tl de aylık nafaka ödenmesini karara bağladı. Umut bulut eski eşi esma uzun'a 140 bin lira tazminat ödeyecek. Esma bulut, umut bulut'un kendisini dövdüğü gerekçesiyle. Umut bulut, esma uzun (bulut) ile 28 nisan 2008'de, ankara'daki bilkent otel'de düzenlenen törenle evlenmişti. Giriş:28 nisan 2008 22:14 güncelleme:24 nisan 2021. Umut bulut ve esma uzun 28 nisan 2008'de evlenmiş, 2009'un mart ayında da boşanma davası açmıştı. Öte yandan bulut çifti 28 nisan 2008 tarihinde ankara'da hayatlarını birleştirmişlerdi. Mahkeme, umut bulut'un ayrıldığı eşi esma bulut'a (uzun) 60 bin lira manevi, 80 bin lira da maddi olmak üzere 140 bin lira tazminat ve 3 bin 500 tl de aylık nafaka ödenmesini karara bağladı. Trabzonspor'un golcüsü umut bulut evliler kervanına katıldı.

Trabzonsporlu futbolcu umut bulut, ankara bilkent otel'deki nikah töreninde esma uzun ile evlendi umut bulut. Trabzonsporlu umut bulut dünya evine girdi.

Posting Komentar

0 Komentar